top of page

Kök

Köket kan oftast vara ett av dom dyraste rummen i hela huset. Inte bara är det dyrt det kan ofta också vara det rummet där flest yrken samarbetar, elektrikern måste komma efter rörmokaren, golvläggaren innan snickaren och kakelsättaren någonstans i mitten. Vi löser det, genom att ta ett helhetsgrepp kan vi skapa ett kök som fungerar bättre.

Vi jobbar även med express renovationer, då förbereder vi allt som vi kan på distans och utför bara själva utplaceringen på plats. Detta kan minska byggtiden med så mycket som hälften.

ikea-tornviken-koeksserie-erbjuder-staengda-och-oeppna-koeks-3a9e3eb11dc0f310671014137f080
chastity-cortijo-oOfuQYniREA-unsplash.jpg

Inbyggda skåp

Oberoende av om det handlar om helt specialbyggda skåp eller inbyggnad av IKEA Pax, står vi vid er sida genom hela processen – från den första gnistan av en idé till den färdiga verkställigheten. Vår expertis sträcker sig över alla skeden, och vi är dedikerade att hjälpa er designa och förverkliga ert drömutrymme. Med vår erfarenhet och passion för kreativt utformande kan vi skapa skåplösningar som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande och anpassade efter era behov och önskemål. Låt oss guida er genom varje steg av processen för att säkerställa att ni får ett resultat som överträffar era förväntningar och blir en perfekt passform för ert hem eller er verksamhet.

Helt special

Om du letar efter något helt unikt, något som inte redan finns på marknaden, eller om du behöver något som passar en specifik plats eller situation perfekt, då är du på rätt ställe. Vi har hanterat en rad olika förfrågningar som sträcker sig från att designa och bygga hela restauranginredningar till att skapa skräddarsydda hundtrappor för att underlätta för din fyrbenta vän att hoppa upp i sängen. Hos oss är ingenting för udda eller för smått att ta itu med.

Vi tror på att förverkliga idéer och omvandla dem till praktiska och innovativa lösningar. Varför begränsa dig till det som redan finns när du kan skapa något unikt och skräddarsytt efter dina egna visioner och behov? Oavsett om du har en klar idé eller bara en vag vision, är vi här för att hjälpa dig att förverkliga den. Med vår expertis och kreativitet kan vi omvandla dina idéer till verklighet och skapa något som är både funktionellt och fantastiskt. Så låt oss tillsammans ta din idé och göra den till verklighet!

IMG_7263~2.CR2
bottom of page