top of page

600 ink kr/h + material+parkering

Minimifaktura på 2 h

Vid rut arbeten blir timkostnaden efter avdrag 300 kr.

vid rot arbeten blir timkostnaden efter avdrag 420 kr.

Tex. arbetet tar 60 minuter och material kostnaden är 30 kr. I detta exempel är arbetet ej rot eller rut beviljat. Minimi är 2 h så totala priset blir, 1200 + 30.
Det slutliga priset blir i detta fall 1230 kr inkl moms.

Observera att tiden räknas från och med den tid vi ankommit till platsen och tills vi har åkt. Detta innebär att tid spenderad att leta efter parkering och inlastning/utlastning räknas in i tiden. 

 

Transport avgifter tillkommer om material eller bortforsling av sopor behövs. Transport kostnader räknas utifrån, distans, resetid, parkeringskostnader och tid spenderad i butiker. Kontakta oss så berättar vi mer. 
 

Vi har ingen utkörnings avgift för små arbeten inom 1 timmars resetid från våran bas i Tungelsta.  
Genom att inte ha någon utkörningsavgift kan vi erbjuda ett lägre pris för 95% av våra kunder jämfört med vad dom skulle ha från andra företag.

Har du ett större projekt eller önskar fast pris offert. Tveka då inte att kontakta oss. 

Kort

Betala direkt efter att jobbet är utfört och få ett kvitto till mejlet eller på telefonen. Lättare än så kan det inte bli. Vi tar emot MasterCard, Visa, American express, Google pay, Apple pay, Samsung pay, Union pay, Diners club, JCB och Discover.

Swish

Betala med Swish på mobilen direkt efter att arbetet är utfört och få ett kvitto till mejlet eller på telefonen. Behövs ett kvitto i faktura form kan det också skickas. 

Klarna

Betala direkt, senare eller lite då och då. Med Klarna kan du betala på det sätt som passar dig bäst och dessutom får du alltid Klarnas köparskydd ovanpå våra egna garantier.

Faktura

Få en faktura efter att arbetet är utfört på email eller genom post. En fakturavgift på 30 kr tillkommer oberoende av leveranssätt. 

Vid utebliven betalning tillkommer 60 kr påminnelse avgift och 2% dröjsmålsränta per månad.

bottom of page