top of page

Ikea förmonterat

Ikea kök kan passa bra till nästan alla. Men jämfört med andra köksleverantörer kommer Ikeas kök i platta paket. På grund av den långa hopsättnings tiden på byggarbetsplatsen och den stora chanser för skador av golv och väggar väljer många företag bort ett ikea kök som ett alternativ. Vi hjälper dig. Vi bygger ihop, sågar hål, städar bort limrester och levererar färdiga skåp till byggarbetsplatsen så att du som köksmontör kan jobba mer effektivt och öka dina marginaler. 

Varför är det billigare?

Ergonomiska 
stationer och arbetsmetoder innebär
 att vi snabbare kan sätta ihop ett skåp. Bland annat är använder vi speciellt anpassade verktyg för att göra jobbet bättre och snabbare. Baksidorna på skåpet klamras bland annat med klammerpistol som gör processen snabbare men fästet även starkare. 

Leverans

Varje skåp kan komma separat eller skruvat ihop med andra. Leverans kan bokas alla timmar på dygnet för att kanske spara dyrbart hissutrymme eller om leverans ska ske vid tex gågator. skåpen kan lämnas på en speciell plats eller även tas till den slutliga lägenheten/huset där dom ska monteras. 

Kök

Sparad tid på arbetsplatsen

Skåpen kommer med buntade kantband vilket innebär mindre avfall att sortera och ta hand om på byggarbetsplatsen. Allt som behövs är färdigt och det monotona arbetet är redan utfört. Montera fler kök per dag och öka marginalen.

bottom of page