top of page
Bild inuti en lägenhet visar snickeri

Dörrar

Vi hjälper dig med alla sorters dörrar, oberoende om dom är handgjorda av oss eller kommer från en av våra partners som tex Swedoor. Installation, transport, design, konsultation, mätning, lister, replikation, vi löser allt, det ska inte vara krångligt att få tag på din perfekta dörr.

Konsultation

Vi besöker er för att göra mätningar och titta på hundra tals olika designer. Vi kan även replikera existerande dörrar. Få pris direkt på platts. Fritt inom Storstockholm.

Hantverk

Ett äkta hantverk. Varje liten detalj kan replikeras ner till millimetern. Varje dörr är handgjord i våran verkstad utanför Stockholm. Varje dörr ett unikt konstverk. 

Installation

Vi installerar dörren med ditt urval av gångjärn, handtag, låshus och brickor. Installation finns tillgänglig så långt som 300 km från Stockholm. Kan också köpas utan installation

Kvalitetsäkring

Varje dörr kvalitetssäkras en andra gång efter installation. Varje dörr har en installations och formstabilitets garanti mellan 2 till 5 år beroende på design. 

Referens

Det kan vara komplicerat att hitta rätt personer. Därför har vi gjort det lätt. Vi och våra partners kommer se till att din dröm blir verklighet. Prata med oss idag och se hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt. 

bottom of page